Cave de Pomerols

Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?

Laat je door de naam 'Pomerols' niet op het verkeerde been zetten; deze producent heeft niets met Saint-Emilion of Pomerol te maken. Neen, ze is gevestigd in het dorpje Pomerols (met een s), gelegen tussen Montpellier en Bézier in de Languedoc in Zuid-Frankrijk. De Cave de Pomerols is een hechte familie van 350 ambachtelijk werkende wijnboertjes die samen goed zijn voor 1.800 hectare van de allerbeste wijngaarden in dit prachtige achterland van Agde.

Medailles en onderscheidingen

Hoewel de Cave de Pomerols al sinds 1932 bestaat, ontdekte Colaris hun Beauvignac-wijnen twee decennia geleden want Beauvignac biedt ongekende kwaliteit voor een meer dan vriendelijke prijs. Dat wij overigens niet de enige fans zijn van Beauvignac blijkt wel uit de imposante lijst van medailles en onderscheidingen die hier aan de muur hangen. En ben je zelf in de buurt van Montpellier? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen bij dit prachtige bedrijf in Pomerols en vergeet niet op het terras wat van hun sappige wijnen te combineren met de befaamde oesters uit Agde en Sète.

Cave de pomerols