2017 | Portugal

Casa Ermelinda Freitas Dona Ermelinda Grande Reserva 2017

Speichern

De wijnen van Casa Ermelinda Freitas blijven continu verrassen, en hun uitstekende kwaliteit heeft wereldwijd erkenning gekregen. Dit geldt evenzeer voor de Dona Ermelinda Grande Reserve, die wijnliefhebbers overal blijft verbazen. Deze wijn is een blend van maar liefst 6 verschillende druivensoorten, wat resulteert in een wijn die vol, intens en complex is.

Lesen Sie die Verkostungsnotizen
  • Geschmack
    Kräftig & Geschmeidig
  • Herkunft
    Portugal
29,95 39.93 pro Liter
/ Price per bottle
Speichern
Auf Lager.
Verkostungsnotiz
Spezifikat​ionen
Rezensionen

"Krachtige blend"

De Dona Ermelinda Grande Reserva is een indrukwekkende mix van rode druiven die gedijen in de regio van het schiereiland Setúbal. Deze blend omvat de druivensoorten Touriga Nacional, Touriga Franca, Aragonêz, Trincadeira, Cabernet Sauvignon en Syrah. Diep geworteld in kalk- en kleigronden, leveren de wijnstokken hun karakteristieke bijdrage. De druiven worden geoogst wanneer ze optimaal rijp zijn, waarna een koude maceratie van 7 dagen en een fermentatie in roestvrijstalen vaten volgen. Hierna ondergaat de wijn een maceratie op de schil die ongeveer 15 dagen duurt. De wijn doorloopt een rijpingsperiode van 18 maanden in Franse eiken vaten, gevolgd door nog eens 18 maanden op fles, voordat hij zijn volle potentieel bereikt.
Jahrgang2017
LandPortugal
WeinstilKräftig & Geschmeidig
Hersteller/ImporteurCasa Ermelinda Freitas - Vinhos, P-2965-595 Fernando Pó, Portugal
Farbe/ArtRotwein
Flascheninhalt0.75
Alkoholgehalt14 %
Optimal abJetzt trinkreif
Optimal bis2028
AllergeneSulfite
VerschlussartKorken
EAN5608527000470
Artikelnummer5833717

Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?