Domaine la Marina

Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?

Domaine la Marina maakt heerlijke licht verteerbare wijnen tegen meer dan gunstige prijzen. Ze verbouwen voor het grootste gedeelte witte druiven zoals Colombard, Ugni Blanc, Sauvignon Blanc, Petit Manseng en Gros Manseng. De druiven staan aangeplant op verschillende bodems zoals bodems met klei en kalksteen voor de droge wijnen en diepe zanderige bodems voor de zoete en halfzoete wijnen.

Francois Morel

Domaine la Marina is in meer dan 90 jaar uitgegroeid van klein wijnbedrijf van zo’n 10 hectare tot een modern innovatief bedrijf met een wijngaardareaal van 120 hectare. Het is allemaal begonnen met een Zwitserse wijnhandelaar, Francois Morel, die zich in 1920 vestigde in de Gascogne. Elisabeth, momenteel eigenaresse en oenoloog, is de 4de generatie en zwaait de scepter samen met haar man Henry Prataviera. Samen hebben ze het bedrijf enorm uitgebreid en zijn ze medeverantwoordelijk voor het steeds populairder wordende gebied Gascogne.

Domaine la marina
Domaine la marinaDomaine la marina