Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?

Pauillac wijn

2 Artikel

Ergebnisse pro Seite
Aufsteigend sortieren
  1. Château Mouton Rothschild Pauillac 1er Grand Cru Classé 2019 | Colaris
    795,00(*) 1,060.00 pro Liter
  2. Château Pédesclaux 2019 Magnum Pauillac 5e Grand Cru Classé
    Regulärer Preis 92,50(*) Sonderpreis 89,50(*) 59.67 pro Liter

2 Artikel

Ergebnisse pro Seite
Aufsteigend sortieren

Pauillac wijn: de meest robuuste van de Haut-Médoc wijnen

Pauillac is één van de dorpappellaties in de Haut-Médoc en ligt direct onder Saint-Estèphe. De bodems bevatten er kiezels - en een kleine hoeveelheid klei – waardoor de bodem goed water aflaat. Het stimuleert de wijnstokken om diepere wortels te schieten en dat levert Pauillac wijnen meer structuur, complexiteit en een groter bewaarpotentieel op.

De Cabernet sauvignon de belangrijkste druif in Pauillac wijn

Dat terroir is ideaal voor cabernet sauvignon, dat doorgaans het hoofdbestanddeel van Pauillac wijnen vormt. Pauillac wijnen behoren dus tot de meest rijke, krachtige en tannineuze wijnen van de Haut-Médoc. De nadrukkelijke aroma’s en geur van cabernet sauvignon zijn af te lezen aan de wijnen, al wordt er in mindere mate ook merlot, cabernet franc en petit verdot gebruikt. De Pauillac wijnen kenmerken zich door zwart fruit, intense kruidigheid en grote kleurintensiteit.

Pauillac wijn: de grote jongen van de klas met het beroemde Château Lafite Rotschild, Château Mouton Rotschild en Château Latour

Vanwege het karakter en de kwaliteit zijn Pauillac wijnen sommige van de meest gezochte en bekende wijnen ter wereld. De bekendste Pauillac wijnen komen van Château Lafite Rotschild, Château Mouton Rotschild en Château Latour, maar er zijn legio andere Grand Cru Classés zoals Pédesclaux, Pontet-Canet, Pichon-Comtesse, Grand Puy Lacoste, Lynch-Bages en Lynch Moussas.

Filter
Zurück zum Anfang