Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?

Saint-Émilion wijn

Filter 3 Ergebnisse

3 Artikel

Ergebnisse pro Seite
Aufsteigend sortieren
 1. Les Angelots de Villemaurine 2016 Saint-Emilion Grand Cru | Colaris
  0,75L - Frankreich - Bordeaux, Saint-Emilion

  Der zweite Wein von Saint-Emilion Grand Cru Classé Château Villemaurine

  NB: dies ist Jahrgang 2016 (Foto der Flasche ist anders)

  33,50 44.67 pro Liter
  • Château Croix Canon Saint-Emilion 2020 Grand Cru Classe
  • Château Croix Canon Saint-Emilion 2020 Grand Cru Classe
  Château Croix Canon Saint-Emilion 2020 Grand Cru Classe
  0,75L - Frankreich - Bordeaux, Saint-Emilion

  Decanter 93 | Robert Parker 90-92 punten

  39,50 52.67 pro Liter
  • Empfehlung von unseren Vinologen
   Empfehlung von unseren Vinologen
  • Weine direkt von den Winzern
   Weine direkt von den Winzern
  • Professionelle Aufbewahrung Ihrer Sammlung
   Professionelle Aufbewahrung Ihrer Sammlung
 2. Château La Croix Fourney Saint-Emilion Grand Cru 2016 | Colaris
  Nicht lieferbar
  0,75L - Frankreich - Bordeaux, Saint-Emilion

  Gerijpte Saint-Emilion Grand Cru van topjaar 2016 van klein château (9 ha). De nieuwe eigenaar, de Amerikaans-Iraanse miljardair Zaya S. Younan, stelde niemand minder dan de succesvolle consulting oenologue Alain Raynaud als manager van het technische team verantwoordelijk voor het wijngaard management en de vinificatie aan. Raynaud kennen we onder meer nog als eigenaar van Château Quinault l’Enclos Saint-Emilion Grand Cru Classé dat hij in 2008 verkocht aan Cheval Blanc. 

  25,95 34.60 pro Liter

3 Artikel

Ergebnisse pro Seite
Aufsteigend sortieren

Ontdek de Verleidelijke Wereld van Saint-Émilion Wijn

Als het gaat om wereldklasse Bordeaux-wijnen, is Saint-Émilion ongetwijfeld een van de namen die bovenaan de lijst staan. Deze regio staat bekend om het produceren van enkele van de meest gewilde en gerespecteerde wijnen ter wereld. Bij Colaris nodigen we u uit om deze prachtige wijnen te ontdekken en te genieten.

De Oorsprong van Saint-Émilion Wijn

Saint-Émilion, gelegen aan de rechteroever van de Dordogne in Bordeaux, Frankrijk, is een wijngebied met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Het unieke terroir, bestaande uit kalksteen en klei, is bijzonder geschikt voor de teelt van Merlot en Cabernet Franc, de twee dominante druivensoorten van de regio.

De Kwaliteit van Saint-Émilion Wijn

Saint-Émilion wijnen staan bekend om hun indrukwekkende kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn vaak diep gekleurd, met intense aroma's van zwart fruit, truffel, chocolade en aardse tonen. Met de tijd ontwikkelen deze wijnen een prachtige complexiteit en zijdezachte tannines, waardoor ze uitstekend kunnen rijpen en evolueren.

Classificatie van Saint-Émilion Wijn

Het classificatiesysteem van Saint-Émilion is uniek en dynamisch, met herzieningen om de tien jaar. Dit zorgt ervoor dat de wijnen die de prestigieuze titels van Saint-Émilion Grand Cru en Saint-Émilion Grand Cru Classé dragen, consistent zijn in kwaliteit en uitmuntendheid.

Concluderend, Saint-Émilion wijn is niet alleen een drinkbaar genot, maar ook een reflectie van zijn rijke historische en geologische achtergrond. Proef bij Colaris de rijkdom en verfijning van deze fantastische wijnregio.

filters
Zurück zum Anfang