Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?

Saint-Émilion wijn

1 Artikel

Ergebnisse pro Seite
Aufsteigend sortieren
  1. Clos Fourtet 2020 Saint-Emilion Premier Grand Cru Classé
    0,75L - Frankreich - Bordeaux

    Robert Parker 96-98 | Neal Martin 96-98 punten

    119,95(*) 159.93 pro Liter

1 Artikel

Ergebnisse pro Seite
Aufsteigend sortieren

Ontdek de verleidelijke wereld van Saint-Émilion wijn

Als het gaat om wereldklasse Bordeaux-wijnen, is Saint-Émilion ongetwijfeld een van de namen die bovenaan de lijst staan. Deze regio staat bekend om het produceren van enkele van de meest gewilde en gerespecteerde wijnen ter wereld. Bij Colaris nodigen we u uit om deze prachtige wijnen te ontdekken en te genieten.

De oorsprong van Saint-Émilion wijn

Saint-Émilion, gelegen aan de rechteroever van de Dordogne in Bordeaux, Frankrijk, is een wijngebied met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Het unieke terroir, bestaande uit kalksteen en klei, is bijzonder geschikt voor de teelt van Merlot en Cabernet Franc, de twee dominante druivensoorten van de regio.

De kwaliteit van Saint-Émilion wijn

Saint-Émilion wijnen staan bekend om hun indrukwekkende kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn vaak diep gekleurd, met intense aroma's van zwart fruit, truffel, chocolade en aardse tonen. Met de tijd ontwikkelen deze wijnen een prachtige complexiteit en zijdezachte tannines, waardoor ze uitstekend kunnen rijpen en evolueren.

Classificatie van Saint-Émilion wijn

Het classificatiesysteem van Saint-Émilion is uniek en dynamisch, met herzieningen om de tien jaar. Dit zorgt ervoor dat de wijnen die de prestigieuze titels van Saint-Émilion Grand Cru en Saint-Émilion Grand Cru Classé dragen, consistent zijn in kwaliteit en uitmuntendheid.

Concluderend, Saint-Émilion wijn is niet alleen een drinkbaar genot, maar ook een reflectie van zijn rijke historische en geologische achtergrond. Proef bij Colaris de rijkdom en verfijning van deze fantastische wijnregio.

Filter
Zurück zum Anfang