Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?

Leider können wir keine passenden Produkte zu ihrer Auswahl finden.

Domaine de la Romanée-Conti 2019: Een uitzonderlijk jaar voor de ware connaisseur

Domaine de la Romanée-Conti (DRC) is zonder twijfel een van de meest legendarische wijnhuizen ter wereld. Gevestigd in het charmante dorp Vosne-Romanée, aan de prestigieuze Côte de Nuits in de Bourgogne, staat DRC bekend om zijn uitzonderlijke wijnen die wijnliefhebbers en investeerders over de hele wereld in vervoering brengen. 

De 2019-jaargang van Domaine de la Romanée-Conti is een uitzonderlijke jaargang en zijn van wereldklasse die elke wijnliefhebber minimaal één keer in zijn leven moet proeven. De Bourgogne jaargang van 2019 wordt unaniem geprezen als een buitengewoon goed wijnjaar. Dit jaar kenmerkte zich door een warm en droog klimaat met volop zonneschijn, wat resulteerde in druiven die perfect rijp waren. Hierdoor zijn de wijnen rijk aan intense aroma's en robuuste tannines.

Deze jaargang leent zich bij uitstek voor de productie van rode wijnen, die zich onderscheiden door hun volle, krachtige en gelaagde karakter. Ze zijn uitstekend in balans, met een harmonieuze samensmelting van fruitigheid, zuurheid en tannines.

filters
Zurück zum Anfang