Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?

Leider können wir keine passenden Produkte zu ihrer Auswahl finden.

Domaine de la Romanée-Conti 2020: Hemelse lof voor een subliem wijnjaar

Domaine de la Romanée-Conti, vaak afgekort als DRC, behoort tot de absolute top van de wijnwereld. Het is gelegen in het idyllische dorpje Vosne-Romanée, midden in de beroemde Côte de Nuits van de Bourgogne. DRC geniet wereldwijde faam dankzij zijn voortreffelijke wijnen die zowel liefhebbers als verzamelaars betoveren.

De jaargang 2020 van Domaine de la Romanée-Conti heeft de hemel bereikt met zijn lof en wordt gezien als een ware schat voor kenners. Het wijnjaar 2020 onderscheidde zich door uitzonderlijke klimatologische omstandigheden, met een ideale balans van zon en droogte, wat leidde tot perfect gerijpte druiven. Deze omstandigheden hebben wijnen voortgebracht met diepe aroma's en een krachtige structuur.

Specifiek voor dit jaar is de uitmuntende productie van rode wijnen, die uitblinken in complexiteit en intensiteit. Met een perfecte harmonie van fruit, zuur en tannines, beloven deze wijnen een onvergetelijke ervaring voor de ware wijnconnaisseur.

filters
Zurück zum Anfang