Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?

Saint-Véran wijn

1 Artikel

Ergebnisse pro Seite
Aufsteigend sortieren
  1. Saint-Véran Les Colanges AOC 2023 Domaine de la Creuze Noire
    0,75L - Frankreich - Burgund, Saint-Véran

    Puurheid, frisheid en rijpheid zijn de kernwoorden voor deze fantastische witte Bourgogne die nimmer verveelt. Kwaliteit die de generieke Saint-Véran ver overstijgt.  Prachtig in balans en gezegend met een onnavolgbare puurheid, een heerlijke, levendige fraîcheur alsmede een geweldige chardonnay-expressie

    17,95(*) 23.93 pro Liter

1 Artikel

Ergebnisse pro Seite
Aufsteigend sortieren

Ontdek de verfijning van Saint-Véran wijn

De herkomst van Saint-Véran Wijn

Saint-Véran wijn is afkomstig uit het prachtige wijngebied Mâconnais in de regio Bourgogne, Frankrijk. Dit gebied staat bekend om zijn voortreffelijke witte wijnen, en Saint-Véran is daar een uitstekend voorbeeld van. De wijngaarden van Saint-Véran strekken zich uit over verschillende gemeenten, waaronder Saint-Vérand en Davayé. De kalkrijke bodems en het gunstige klimaat in dit gebied dragen bij aan de unieke smaak en expressie van de wijn.

De Kwaliteit van Saint-Véran Wijn

Saint-Véran wijn staat bekend om zijn verfijnde karakter en uitstekende kwaliteit. De wijn wordt gemaakt van de Chardonnay-druif en kenmerkt zich door zijn frisheid, levendige aroma's en een prachtige balans. De wijnmakers in Saint-Véran streven naar perfectie in elke fles en werken met passie en vakmanschap om de puurheid van het terroir tot uiting te brengen. Het resultaat is een wijn die elegantie en finesse combineert.

De Classificatie van Saint-Véran Wijn

Saint-Véran wijn behoort tot de appellatie Mâcon-Villages in de regio Mâconnais. Deze classificatie waarborgt de herkomst en kwaliteit van de wijnen uit dit gebied. Als u een fles Saint-Véran wijn kiest, kunt u erop vertrouwen dat u geniet van een wijn die voldoet aan strenge productienormen en de essentie van het terroir weerspiegelt.

Ontdek de verfijning en pracht van Saint-Véran wijn. Laat u verleiden door de subtiele aroma's, de elegante smaken en de unieke expressie van deze bijzondere wijn.

Filter
Zurück zum Anfang