Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?

Châteauneuf-du-Pape wijn

1 Artikel

Ergebnisse pro Seite
Aufsteigend sortieren
  • Châteauneuf-du-Pape Vieilles Vignes 2019 Domaine Grand Veneur
  • Châteauneuf-du-Pape Vieilles Vignes 2019 Domaine Grand Veneur
  • Châteauneuf-du-Pape Vieilles Vignes 2019 Domaine Grand Veneur
  Domaine Grand Veneur Chateauneuf-du-Pape Vieilles Vignes AOC
  Nicht lieferbar
  0,75L - Frankreich - Rhône

  Nur die allerbesten Früchte der ältesten Rebstöcke in den besten Weinbergen bilden die Grundlage für diesen majestätischen Wein. Den Brüdern Jaume zufolge ist die Ernte 2019 die beste, die sie je eingebracht haben, was sich in einer beispiellosen Anerkennung durch die internationale Weinpresse niederschlägt.

  99/100 Punkte Jeb Dunnuck

  79,00(*) 105.33 pro Liter

1 Artikel

Ergebnisse pro Seite
Aufsteigend sortieren

Ontdek de Pracht van Châteauneuf-du-Pape Wijn

De Oorsprong van Châteauneuf-du-Pape Wijn

De prestigieuze Châteauneuf-du-Pape wijn is een pronkstuk uit de zuidelijke Rhône-vallei in Frankrijk. Deze wijn draagt de naam van het dorp Châteauneuf-du-Pape, wat letterlijk "het nieuwe kasteel van de paus" betekent. Het gebied kreeg zijn faam in de 14e eeuw toen het een zomerresidentie werd voor de pausen van Avignon, die de wijnbouw in de regio bevorderden.

De Onmiskenbare Kwaliteit

Châteauneuf-du-Pape wijnen staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit. Ze zijn rijk, vol en krachtig, met aroma's van rood fruit, specerijen en aardse tonen. De wijnen zijn voornamelijk gemaakt van Grenache, Syrah en Mourvèdre druiven, maar tot 13 verschillende druivensoorten mogen in de blend worden gebruikt.

De Classificatie van Châteauneuf-du-Pape Wijn

Châteauneuf-du-Pape was het eerste wijngebied in Frankrijk dat een eigen appellation d'origine contrôlée (AOC) kreeg in 1936. Deze classificatie bevestigt de hoge standaard en de authentieke herkomst van deze wijn, en staat garant voor de kwaliteit bij elke fles.

Kortom, Châteauneuf-du-Pape wijn is een perfecte keuze voor degenen die de rijkdom van de Franse wijntraditie willen ervaren. Proef de historische grootsheid en laat u verleiden door de ongeëvenaarde kwaliteit.

filters
Zurück zum Anfang