Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?

Leider können wir keine passenden Produkte zu ihrer Auswahl finden.

De Verleidelijke Elegantie van Condrieu Wijn

De Oorsprong van Condrieu Wijn

Bekend om zijn weelderige witte wijnen, is de Condrieu wijn afkomstig uit de noordelijke Rhône-vallei in Frankrijk. Deze wijn wordt geproduceerd in de kleine appellatie Condrieu, gelegen langs de westelijke oever van de Rhône rivier. Het is een gebied dat beroemd is om zijn steile terrasvormige wijngaarden.

De Kwaliteit van Condrieu Wijn

De Condrieu wijn is uitsluitend gemaakt van de Viognier-druif, wat resulteert in een volle, rijke en aromatische witte wijn. Kenmerkend voor de Condrieu wijn zijn de verleidelijke aroma's van abrikoos, perzik, honing en exotische bloemen. Deze wijnen worden vaak in hun jeugd gedronken om hun expressieve en uitgesproken fruitige profiel te behouden.

De Classificatie van Condrieu Wijn

Condrieu geniet de status van een appellation d'origine contrôlée (AOC), die het in 1940 ontving. Deze classificatie erkent de unieke kenmerken van het terroir en waarborgt de kwaliteit en integriteit van de wijn die deze naam draagt.

Om het kort samen te vatten, Condrieu wijn is een emblematische uiting van de Viognier druif en een icoon van de Rhône-vallei. Laat u meeslepen door zijn verfijnde aroma's en rijke textuur.

filters
Zurück zum Anfang