Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?

Leider können wir keine passenden Produkte zu ihrer Auswahl finden.

Ontdek de Verfijning van Côte-Rôtie Wijn

De Herkomst van Côte-Rôtie Wijn

Côte-Rôtie wijn is afkomstig uit het noordelijke deel van de Rhône-vallei, een van de oudste wijnbouwgebieden in Frankrijk. Dit unieke wijnbouwgebied staat bekend om zijn steile, naar het zuiden gerichte terrasvormige wijngaarden die uitkijken over de rivier de Rhône.

De Kwaliteit van Côte-Rôtie Wijn

Côte-Rôtie wijn staat bekend om zijn hoge kwaliteit en verfijning. De wijnen worden voornamelijk gemaakt van Syrah-druiven, met een kleine toegestane toevoeging van Viognier-druiven. Dit resulteert in volle, complexe wijnen met aroma's van donker fruit, kruiden, en in de beste jaren, viooltjes.

Classificatie van Côte-Rôtie Wijn

Als onderdeel van de Rhône-vallei wijnregio, behoort Côte-Rôtie tot de hoogste classificatie van Franse wijnen, de Appellation d'Origine Contrôlée (AOC). Deze strenge classificatie garandeert dat Côte-Rôtie wijnen voldoen aan strikte productie-eisen en kwaliteitsnormen.

Samenvatting

In de unieke terrasvormige wijngaarden van Côte-Rôtie worden enkele van de meest verfijnde en gewaardeerde wijnen van de Rhône-vallei geproduceerd. Deze hoogwaardige wijnen bieden een complexe mix van fruit- en kruidenaroma's, versterkt door de bijzondere eigenschappen van de Syrah en Viognier druivensoorten.

Filter
Zurück zum Anfang