Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?

Leider können wir keine passenden Produkte zu ihrer Auswahl finden.

Release Brunello di Montalcino 2019, Rosso di Montalcino 2022 en enkele backvintages

Vijf sterren oogstjaar Brunello 2019

Als u een liefhebber bent van Toscaanse wijnen, dan mag u de Brunello di Montalcino 2019 releases zeker niet missen. Monica Larner, de gerenommeerde Italië-specialist voor Robert Parker's Wine Advocate, beschrijft deze jaargang als een jubeljaar voor zowel wijnmakers als wijnliefhebbers. De wijnen kenmerken zich door hun genereuze, levendige en harmonieuze smaken, en beloven vroeg op dronk te zijn terwijl ze toch de potentie hebben om prachtig te rijpen in de kelder.

Deze Brunello wijnen zijn een toonbeeld van balans, met levendig fruit en frisheid die zelfs de meest kritische wijnkenner zullen verrassen. Eric Guido van Vinous benadrukt hoe de gehele regio van Montalcino uitblonk, waardoor het vinden van een 2019 Brunello die niet opmerkelijk is, een moeilijke opgave is.

Een selectie Rosso Di Montalcino 2022 & Backvintages

Tegelijkertijd brengen we ook de Rosso di Montalcino 2022 uit, die als jongere broer van de Brunello, een fantastische introductie biedt tot de kwaliteit en de stijl van deze regio. Dit biedt een prachtige gelegenheid om de diversiteit binnen deze appellation te verkennen, van de frisse en toegankelijke Rossos tot de complexe en langlevende Brunellos. Daarnaast bieden we ook een selectie van backvintages, waardoor liefhebbers en verzamelaars de kans krijgen om de ontwikkeling van deze wijnen door de jaren heen te ervaren.

Persoonlijk wijnadvies over Brunello 2019 en Rosso die Montalcino 2022

Voor wie op zoek is naar deskundig wijnadvies, staan de adviseurs van Colaris klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte wijn voor elke gelegenheid of om uw kelder te verrijken met deze Toscaanse juwelen. Neem contact op met onze adviseurs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Filter
Zurück zum Anfang