Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?

Leider können wir keine passenden Produkte zu ihrer Auswahl finden.

Introductie tot Brunello di Montalcino 2019: een uitzonderlijk Brunello jaar

Ontdek de Brunello di Montalcino 2019, een symbool van Italiaanse top-wijn, gekenmerkt door een uitzonderlijk jaar voor wijnliefhebbers. Dit jaar staat bekend om zijn ideale klimatologische omstandigheden die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van wijnen met een uitzonderlijke diepte en complexiteit.

2019: Een uitzonderlijk wijnjaar in Toscane en Montalcino

Het jaar 2019 wordt in Toscane geprezen om zijn perfecte balans van zonlicht en regenval, wat essentieel is voor de optimale rijping van de Sangiovese druiven. Deze harmonieuze weersomstandigheden hebben geresulteerd in druiven van uitzonderlijke kwaliteit, die de basis vormen voor een vintage met een rijke smaak en een lang bewaarpotentieel.

Met zijn uitzonderlijke kwaliteit en bewaarpotentieel is Brunello di Montalcino 2019 een uitstekende keuze voor zowel wijnliefhebbers als verzamelaars. De wijn belooft niet alleen nu een rijke ervaring, maar is ook een waardevolle toevoeging aan elke wijnkelde

Proefnotities van een top-Brunello 2019

Deze vintage is een feest voor de zintuigen. Een goede Brunello onderscheidt zich door zijn diepe robijnrode kleur, intense aroma's van rijp rood fruit en een subtiele hint van kruiden. Vaak kan met gelaagde aroma's ontdekken van kersen, pruimen, en viooltjes, aangevuld met tonen van tabak en cacao. In de mond biedt het een perfecte harmonie tussen tannines en zuurgraad, wat leidt tot een elegante en langdurige afdronk.

Het perfecte jaar om te bewaren of te genieten

De Brunello di Montalcino 2019 is nu al een genot om te drinken, maar heeft ook een groot potentieel om te rijpen. Met de juiste opslag kan deze wijn zich verder ontwikkelen, waardoor zijn complexiteit en karakter in de loop der jaren nog meer tot uiting komen.

Brunello is de perfecte begeleider van rijke gerechten zoals geroosterd vlees, wild en rijpe kazen. De robuuste smaken van de wijn complementeren de intensiteit van deze gerechten, wat zorgt voor een harmonieuze eetervaring.

Filter
Zurück zum Anfang