2018 | Italien

Mesa Buio Buio 2018

Speichern
Hoogste waardering Gambero Rosso, Rijk, vol, heerlijk intens rood rijp fruit, mooi gelaagd, ronde zijdezachte tannines en wilde bessen in de lang aanhoudende afdronk. Lesen Sie die Verkostungsnotizen
  • Herkunft
    Italien
Regulärer Preis 32,95 Sonderpreis 29,95 39.93 pro Liter
/ Price per bottle
Speichern
Auf Lager.
Verkostungsnotiz
Spezifikat​ionen
Rezensionen

Intens robijnrode wijn met purperen glinsteringen. Aromatische complexiteit van bramen, bosbessen, koffie, chocolade, Mediterrane kruiden, met lichte noten van vochtige aarde en sandelhout. Rijke, volle smaak met zijdezachte tannines en wilde bessen in de lang aanhoudende afdronk. Gemaakt van 100% authentieke Carignano druiven uit wijngaarden nabij de zee in de Sulcis DOC in Zuid-Westen van Sardinië. De druiven worden zorgvuldig met de hand geoogst en ondergaan het vergistingsproces voor 18 tot 20 dagen bij een gecontroleerde temperatuur van 24° tot 28°C. De wijn rijpt deels in barriques en deels in tonneaux voor de 2e of 3e keer gebruikt. Perfect bij lamsvlees, gebraden rund- of varkensvlees en bij rijpe kazen. De Carignano druif is de ikoon van het Sulcis gebied in Sardinië. De meeste van deze wijnstokken hebben hun habitat bij uitstek gevonden in de Sulcis-zone, waar het ras sinds 1977 zijn eigen Denominazione di Origine Controllata (D.O.C.) heeft. Deze variëteit lijkt zich perfect te hebben aangepast aan de nogal extreme bodem- en klimaatomstandigheden van het Sulcis-gebied.
Jahrgang2018
LandItalien
Hersteller/ImporteurVF
Flascheninhalt0.75
Alkoholgehalt14 %
ArtikelnummerE103140

Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?