2021 | Italien | Piemont

Le Marne Gavi 2021 Michele Chiarlo

Speichern

Zowel geurig als subtiel met tonen van acaciabloemen en appel, die vervolgens plaatsmaken voor hints van citrus en delicate verwijzingen naar de korst van versgebakken brood. Op het gehemelte wordt de smaak gekenmerkt door knapperige, volle appels - een aanhoudende en heerlijk hartige ervaring die overgaat in een plezierige afdronk.

Lesen Sie die Verkostungsnotizen
  • Geschmack
    Frisch & Lebendig
  • Rebsorte
    Cortese
  • Herkunft
    Italien, Piemont
13,90 18.53 pro Liter
/ Price per bottle
Speichern
Auf Lager.
Verkostungsnotiz
Spezifikat​ionen
Rezensionen

Deze wijn wordt vervaardigd uit 100% pure Cortese druiven. De oorsprong is de klassieke regio van Gavi in Piemonte. De handmatige oogst volgt na het dunner maken van overtollige trossen tijdens de zomer. De vinificatie omvat een deel koude maceratie, gevolgd door een zachte persing en fermentatie met inheemse gisten gedurende 12 tot 15 dagen, bij een temperatuur tussen 16 en 18 °C in roestvrijstalen tanks. Tot slot komt de rijping, waarbij de wijn gemiddeld 3 tot 4 maanden op de droesem blijft in de roestvrijstalen tanks.
Jahrgang2021
LandItalien
AnbaugebietPiemont
RebsorteCortese
WeinstilFrisch & Lebendig
Hersteller/ImporteurVF
Flascheninhalt0.75
Alkoholgehalt13 %
ArtikelnummerE104069

Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?