Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?

Marlborough wijn

1 Artikel

Ergebnisse pro Seite
Aufsteigend sortieren
  • Sauvignon Blanc Whanau Pacific 2022 Marlborough
  Sauvignon Blanc Whanau Pacific 2022 Marlborough | Colaris
  0,75L - Neuseeland - Marlborough

  Hét visitekaartje van de Nieuw-Zeelandse wijnbouw: Sauvignon Blanc. Vooral die uit Marlborough (Zuidereiland) zijn wereldberoemd. Deze Whanau Pacific is niet té geparfumeerd
  (zoals veel van zijn soortgenoten)  met te veel exotisch fruit van lychee en passievruchten.

  9,95(*) 13.27 pro Liter

1 Artikel

Ergebnisse pro Seite
Aufsteigend sortieren

De Smaakvolle Wereld van Marlborough Wijn

Welkom bij Colaris, waar wij u meenemen op een wijnreis door de wereld. Vandaag presenteren we de Marlborough wijn, een van Nieuw-Zeeland's meest gewaardeerde exportproducten. Duik met ons mee in de gebieden waar deze wijn vandaan komt, de kwaliteit ervan en hoe Marlborough wijn wordt geclassificeerd.

Herkomst van de Marlborough Wijn

De Marlborough wijn, en vooral de Marlborough Sauvignon Blanc, komt uit de Marlborough-regio van Nieuw-Zeeland. Deze regio, bekend om haar pittoreske schoonheid, staat bekend om de productie van enkele van de beste witte wijn, waaronder de onmiskenbare witte wijn uit Marlborough.

Kwaliteit van de Marlborough Wijn

Wat de Marlborough wijn onderscheidt, is de uitzonderlijke kwaliteit. Of u nu kiest voor de Marlborough witte wijn of een andere variëteit, u kunt rekenen op een wijn die met grote zorg is geproduceerd. De Marlborough wijn aanbieding bij Colaris verzekert u van een selectie van de beste kwaliteit wijnen uit deze regio.

Classificatie van de Marlborough Wijn

De classificatie van Marlborough wijn is streng en volgt de Nieuw-Zeelandse wijnwetgeving. Dit betekent dat als u een Marlborough Sauvignon Blanc of een andere Marlborough wijn koopt, u een wijn krijgt die de hoogste standaarden van de wijnindustrie voldoet.

Samenvatting: De Marlborough wijn, met name de Marlborough Sauvignon Blanc, is een van de juwelen van de Nieuw-Zeelandse wijnproductie. De regio produceert enkele van de beste wijnen ter wereld, en de kwaliteit is altijd van de hoogste standaard. Probeer vandaag nog de Marlborough wijn van Colaris en ervaar de smaak van Nieuw-Zeeland.

filters
Zurück zum Anfang