Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?

Nieuw-Zeelandse witte wijn

2 Artikel

Ergebnisse pro Seite
Aufsteigend sortieren
  • Sauvignon Blanc Whanau Pacific 2022 Marlborough
  Sauvignon Blanc Whanau Pacific 2022 Marlborough | Colaris
  0,75L - Neuseeland - Marlborough

  Hét visitekaartje van de Nieuw-Zeelandse wijnbouw: Sauvignon Blanc. Vooral die uit Marlborough (Zuidereiland) zijn wereldberoemd. Deze Whanau Pacific is niet té geparfumeerd
  (zoals veel van zijn soortgenoten)  met te veel exotisch fruit van lychee en passievruchten.

  9,95(*) 13.27 pro Liter
  • Kumeu River Mate's Vineyard Chardonnay 2021
  • Kumeu River Mate's Vineyard Chardonnay 2021
  • Kumeu River Mate's Vineyard Chardonnay 2021
  Kumeu River Mate's Vineyard Chardonnay 2021 | Colaris
  Nicht lieferbar
  0,75L - Neuseeland - Auckland

  Hét pronkstuk uit Kumeu's collectie. Een wijn van onbetwiste wereldklasse.

  59,50(*) 79.33 pro Liter

2 Artikel

Ergebnisse pro Seite
Aufsteigend sortieren

De Frisse Elegantie van Nieuw Zeelandse Witte Wijn

Bij Colaris houden we ervan u te introduceren in de vele unieke wijnregio's van de wereld. Vandaag nodigen we u uit om de Nieuw Zeelandse witte wijn te ontdekken, een schat aan smaken die rechtstreeks uit de indrukwekkende landschappen van Nieuw-Zeeland komt.

Oorsprong van Nieuw Zeelandse Witte Wijn

De Nieuw Zeelandse witte wijn komt uit verschillende regio's van het land, elk met hun unieke klimatologische omstandigheden en terroirs die bijdragen aan de bijzondere kenmerken van deze wijnen. Van het zonovergoten Marlborough tot de koele kustgebieden van Waipara, elk gebied produceert witte wijn uit Nieuw Zeeland met unieke smaakprofielen.

Kwaliteit van de Nieuw Zeelandse Witte Wijn

Nieuw Zeelandse witte wijn is synoniem aan kwaliteit. Elk flesje witte wijn uit Nieuw Zeeland die u bij Colaris aantreft, is geselecteerd op basis van strenge kwaliteitsnormen. Deze wijnen bieden een verfrissende en elegante smaakbeleving, die u keer op keer zullen verrassen.

Classificatie van Nieuw Zeelandse Witte Wijn

De classificatie van Nieuw Zeelandse witte wijn volgt de normen van het Nieuw Zeelandse wijninstituut, wat betekent dat elke witte wijn die de naam 'Nieuw Zeeland' draagt, voldoet aan strikte kwaliteitseisen. Dit garandeert dat u altijd een product van topkwaliteit in handen krijgt.

Samenvatting: Nieuw Zeelandse witte wijn biedt een frisse en elegante smaakbeleving, die u meeneemt naar de prachtige landschappen van Nieuw Zeeland. Bij Colaris zorgen we ervoor dat u alleen de beste witte wijn uit Nieuw Zeeland krijgt, zodat u telkens weer kunt genieten van deze voortreffelijke wijnen.

Filter
Zurück zum Anfang