Azienda Agraria Guerrieri

Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?

Gedreven mensen, dat zijn Luca Guerrieri en zijn kinderen Maria Giulia en Alberto. Samen met een flink team maken ze wijn op het forse landgoed in Le Marche. De 48 hectare wijngaard zijn beplant met een scala aan druivenrassen, waaronder de kenmerkende voor de regio, verdicchio, bianchello, montepulciano en sangiovese, en tevens de helaas te onbekende lacrima.
‘Wij zijn boeren,’ stelt Luca Guerrieri. Dat betekent voor hem het verantwoord omgaan met het land en dat wat erop leeft, maar ook het diversifiëren van de productie om een teveel aan monocultuur tegen te gaan. Behalve wijn levert het bedrijf olijfolie, linzen, kikkererwten en flink wat durumtarwe, waarvan fantastische gedroogde pasta wordt gemaakt.
Eigen zonnepanelen voorzien het hele bedrijf van stroom. De voeding van het land komt van plantaardige stikstofbrengers en andere groenbemesting. Detail, daar gaat het om bij Guerrieri. Dat blijkt ook uit het zorgvuldige toepassen van rijping in eikenhout, deels Frans, deels Italiaans. De combinatie van aandacht, kennis en ervaring staat aan de basis van eersteklas wijnen met een perfecte expressie van hun Italiaanse geboortegrond.

We hebben een pakket samengesteld van de vijf Italiaanse topwijnen van Azienda Agraria Guerrieri.
De wijnen in dit pakket  zijn onafhankelijk beoordeeld door ruim 1000 wijnliefhebbers op Vivino.

Guerriero della Terra 2017                    
4.5 ***** Beste rode wijn onder de € 25,00 op Vivino   
525 beoordelingen

Guerriero della Mare 2018 Bianco
4.5 *****
165 beoordelingen

Guerriero 2018 Bianco
4.3 *****
66 beoordelingen

Guerriero Nero 2018 
4.3 *****
264 beoordelingen

Galileo Colli Pesaresi Riserva 2018
4.3 *****
12 beoordelingen