Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?

Portugese rode wijn

Filter 4 Ergebnisse

4 Artikel

Ergebnisse pro Seite
Aufsteigend sortieren
 1. Quinta do Paral Reserva Tinto 2017 Alentejano | Colaris
  0,75L - Portugal - Alentejo

  Ein Wein aus dem Alentejo ist für Liebhaber portugiesischer Weine immer etwas besonderes, so auch dieser aus 40 Jahre alten Rebstöcken gekelterte Quinta do Paral. Dieser Tinto ist wie viele portugiesischen Weinen eine Cuvée aus vier roten Rebsorten: Marselan: 40%, Cabernet Sauvignon: 40%, Alicante Bouschet: 10%, Malbec: 10%. 

  Der für portugiesische Verhältnisse junge Rotwein aus dem Jahr 2017 fühlt sich auf der Zunge aromatisch und elegant an. Reife dunkle Früchte und pinkante Pfeffernoten deuten auf die wunderbare Vermählung der autochthonen und internationalen Rebsorten hin.

  Prämierungen: Goldmedaille Gilbert & Gaillard 2019 (92 Pkt.), 92 Punkte (exzellent) Falstaff 2019

  25,90 34.53 pro Liter
  • Quinta do Vallado 2015 Field Blend Douro Reserva
  Quinta do Vallado 2015 Field Blend Douro Reserva
  Voraussichtlich am 07-10. Sie können vorbestellen.
  39,50 52.67 pro Liter
  • Empfehlung von unseren Vinologen
   Empfehlung von unseren Vinologen
  • Weine direkt von den Winzern
   Weine direkt von den Winzern
  • Professionelle Aufbewahrung Ihrer Sammlung
   Professionelle Aufbewahrung Ihrer Sammlung
 2. Casa Ermelinda Freitas Dona Ermelinda Grande Reserva 2017 | Colaris
  0,75L - Portugal

  De wijnen van Casa Ermelinda Freitas blijven continu verrassen, en hun uitstekende kwaliteit heeft wereldwijd erkenning gekregen. Dit geldt evenzeer voor de Dona Ermelinda Grande Reserve, die wijnliefhebbers overal blijft verbazen. Deze wijn is een blend van maar liefst 6 verschillende druivensoorten, wat resulteert in een wijn die vol, intens en complex is.

  29,95 39.93 pro Liter
 3. Casa Ermelinda Freitas Baía de Troia Castelão 2020
  Nicht lieferbar
  8,95 11.93 pro Liter

4 Artikel

Ergebnisse pro Seite
Aufsteigend sortieren

Ontdek de Pracht van Portugese Rode Wijn

Portugese rode wijn is een verrijking voor iedere wijnliefhebber. Met zijn robuuste smaken en diversiteit neemt de rode wijn uit Portugal u mee op een reis door de verschillende wijnregio's van dit unieke land. Laten we een kijkje nemen bij de herkomst, de kwaliteit en classificatie van deze bijzondere wijn.

De oorsprong: Wijngebieden van Portugal

Portugal heeft verschillende wijnregio's die bekend staan om hun uitstekende rode wijnen. In het bijzonder is de Douro-vallei, met zijn rijke terroir en gunstige klimaat, wereldberoemd. De Portugese rode wijn uit de Douro-regio staat bekend om zijn complexiteit en diepe, rijke smaken.

Kwaliteit: Het hart van Portugese rode wijn

De kwaliteit van Portugese rode wijn is onmiskenbaar. Dit komt door de aandacht voor detail in het verbouwingsproces, van het selecteren van de druiven tot het rijpingsproces. De rode wijn uit Portugal wordt gewaardeerd om zijn rijpe fruitige aroma's, gecombineerd met een vaak stevige body en langdurige afdronk.

Classificatie: Een keurmerk voor kwaliteit

Portugese rode wijnen worden geclassificeerd volgens strenge criteria om de herkomst en kwaliteit te waarborgen. DOC (Denominação de Origem Controlada) is de hoogste classificatie en garandeert dat de wijn afkomstig is uit een specifiek gebied, zoals de Douro.

Samenvatting: Portugese rode wijn, vooral de rode wijn uit de Douro-regio van Portugal, biedt complexiteit en diepte die elke wijnliefhebber zal waarderen. De kwaliteit en classificatie van deze wijnen weerspiegelen de zorg en aandacht die in het productieproces worden besteed. Ontdek vandaag nog de rijkdom van Portugese rode wijn!

filters
Zurück zum Anfang