Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?

Leider können wir keine passenden Produkte zu ihrer Auswahl finden.

Primeurverkoop Bordeaux wijnen 2022: Wat u moet weten

Met Primeurverkoop bieden we u Bordeaux wijnen van de mooiste huizen voordat deze gebotteld en vrijgegeven is voor algemene verkoop. Dit geeft u de mogelijkheid deze aan te schaffen voor een scherpe prijs, en zo bent u er zeker van dat u de wijn zult bemachtigen. Het vraagt wel iets van  uw geduld. Bij Primeurverkoop reserveert u de wijn, maar deze zal pas na circa 1,5 tot 2 jaar worden geleverd. Iets moois om naar uit te kijken dus!

Lees hier alles over de Bordeaux Primeurverkoop 2022 

Wat is primeurverkoop?

Primeurverkoop, ook wel bekend als "en primeur", is een methode om wijnen te verkopen voordat ze worden gebotteld en uitgebracht voor de algemene verkoop. In de Bordeaux wijnregio worden de wijnen meestal verkocht nadat ze in het vat hebben gerijpt, na de oogst,- maar voordat ze worden gebotteld. Dit geeft kopers de kans om te investeren in de wijn voordat deze beschikbaar is voor het grote publiek, en mogelijk tegen een hogere prijs te verkopen wanneer de wijn eenmaal is gebotteld en vrijgegeven.

Wat kunt u verwachten van de Bordeaux 2022 primeurverkoop?

De primeurverkoop van Bordeaux wijnen in 2022 belooft een spannend jaar te worden. Bordeaux 2019 en Bordeaux 2020 waren zeer goede, maar uitdagende jaren vanwege de COVID-19-pandemie. Bordeaux 2021 was uitdagend vanwege de weersomstandigheden. Tot dusver lijkt 2022 een succesvol Bordeaux-jaar te worden. De diverse wijn critici zijn enthousiast en wijnliefhebbers van over de gehele wereld kunnen de Bordeaux regio weer bezoeken. 

filters
Zurück zum Anfang