Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?

Grüner Veltliner

Filter 1 resultaat

1 Artikel

Ergebnisse pro Seite
Aufsteigend sortieren
 1. Grüner Veltliner Wagram Terrassen 2020 Weingut Josef Ehmoser, Wagram
  Nicht lieferbar
  0,75L - Österreich - Wagram

  Neue Ergänzung zu unseren beliebten Wagram-Terrassen. Ein schmackhafter Wein auf hohem Niveau, mit leichten mineralischen Tönen, saftiger Frucht und einer subtilen Würze.

  "Der neue Jahrgang dieses Weins ist ein Fest im Glas. Ein Paradebeispiel für Grünen Veltliner" (Hubrecht Duijker).

  11,50 15.33 pro Liter

1 Artikel

Ergebnisse pro Seite
Aufsteigend sortieren

Verken de Veelzijdigheid van Grüner Veltliner

Grüner Veltliner, vaak de koning van de Oostenrijkse wijn genoemd, heeft de laatste jaren veel erkenning gekregen in de wijnwereld. Bij Colaris bieden we u de kans om deze unieke en veelzijdige druivensoort te ontdekken.

De Herkomst van Grüner Veltliner

Hoewel Grüner Veltliner nu over de hele wereld wordt verbouwd, ligt de oorsprong ervan in Oostenrijk. Oostenrijkse Grüner Veltliner komt met name in de Wachau, Kamptal en Kremstal regio's voor. De druif floreert op de löss en granieten bodems van deze regio's, en levert wijnen op die variëren van licht en fris tot vol en kruidig.

De Kwaliteit van Grüner Veltliner

Grüner Veltliner staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en diversiteit. Of het nu gaat om een jonge, levendige wijn met een groenige tint en knapperige zuurgraad, of een gerijpte, complexe wijn met honing- en noottinten, Grüner Veltliner blijft imponeren met zijn veelzijdigheid en verfijning.

Classificatie van Grüner Veltliner

Grüner Veltliner wordt, net als andere wijnen, geclassificeerd volgens verschillende kwaliteitsniveaus. De DAC (Districtus Austriae Controllatus) is de belangrijkste Oostenrijkse classificatie en garandeert dat de wijn afkomstig is uit een specifieke regio en voldoet aan strikte productie-eisen.

Samenvattend, Grüner Veltliner is een fascinerende wijn die een scala aan smaken en stijlen biedt. Verken bij Colaris deze boeiende druivensoort en dompel uzelf onder in de diepte en diversiteit van de wijnwereld.

filters
Zurück zum Anfang