2021 | Italien

Terredora Vesuvio Lacryma Christi Bianco 2021

Speichern
Lacryma Christi Bianco, 90/100 James Suckling, van de hellingen van de Vesuvius, zacht, mooi van structuur, met heerlijk fruit perzik, ananas en mineralen. Lesen Sie die Verkostungsnotizen
  • Herkunft
    Italien
15,95 21.27 pro Liter
/ Price per bottle
Speichern
Auf Lager.
Verkostungsnotiz
Spezifikat​ionen
Rezensionen

Lacryma Cristi - Vesuvius
Strogele wijn met in de neus rijke en intense geuren van rijp fruit zoals, ananas, witte perziken, en zoethout. De smaak is zacht, mooi van structuur, met heerlijke hints van fruit en mineralen.De Coda di Volpe druivenstokken staan op de helingen van de oude vulcaan de Vesuvius. Een mooi alternatief is de Coda di Volpe Irpina, zelfde druif als de Lacryma Cristi
De druiven worden begin oktober met de hand geplukt. Na de pluk worden de druiven zacht geperst daarna ondergaan zij de koude eerste gisting onder een gecontroleerde temperatuur in stalen vaten. De verdere rijping van de wijn geschiedt daarna nog enkele maanden in stalen vaten alvorens te worden gebotteld.
Wijn/spijs combinatie: Het is een mooie wijn als begeleider van de hele maaltijd, maar vooral schelpdieren, antipasti en vis.
Jahrgang2021
LandItalien
Hersteller/ImporteurVF
Flascheninhalt0.75
Alkoholgehalt13,50 % Vol.
ArtikelnummerE103146

Produkte im Warenkorb zusammenführen?

Sie haben bereits Artikel im Warenkorb Ihres Kontos. Möchten Sie diese mit den Artikeln zusammenführen, die Sie gerade in Ihren Warenkorb gelegt haben?